Caricaturi online la comanda

Caricaturile la nunta – o super idee

Caricaturile la nunta – o super idee

Fiecare nunta este deosebita pentru miri, nasi, socrii dar si pentru invitati. Despre o nunta se spune ca este primul eveniment important din viata fiecarui cuplu. O nunta trebuie sa fie de neuitat pentru toata lumea. Pentru a face posibil acest lucru, de acum aveti la dispozitie o alternativa foarte frumoasa: caricaturile la nunta.  Aceasta metoda este una cat se poate de originala si majoritatea celor prezenti la eveniment vor avea zambetul pe chip. Scopul unei caricaturi este sa aduca zambetul si buna dispozitie pe chipul celui care o priveste.

Cum se vor realiza caricaturile la nunta

 

Nunta este un prilej foarte bun de distractie. In acest context nimic nu este mai potrivit decat o caricatura pentru fiecare participant. Operele de arta se vor realiza pe loc, la eveniment participand doi sau mai multi artisti. Timpul mediu de realizare al unei caricaturi este de aproximativ 10 minute pentru o persoana.  In tot acest timp cei care sunt caricaturizati sunt rugati sa stea in fata artistului. Doar asa artisul va surprinde cele mai bune cadre, iar la final subiectul caricaturii va zambi. Bineinteles ca sunt si persoane care nu doresc o astfel de amintire, insa caricaturile nu sunt obligatorii pentru nimeni, doar pentru cine doreste. De regula, la astfel de evenimente, artistii au o masuta separata si cine doreste caricatura vine in acel loc. Artistii prezenti la eveniment vor tine cont de sugestiile celor desenati. Astfel, subiectii pot sa opteze pentru o lucrare mai caricaturizata sau o lucrare in care trasaturile sa fie mai apropiate de realitate. Lucrarile se realizeaza in creion pe suport de hartie. Colile pe care se transpun figurile invitatilor la nunta sunt coli speciale pentru desen.

Caricaturile de la nunta reprezinta o reusita din toate punctele de vedere. Invitatii se vor distra mult mai bine, iar dupa nunta vor ramane cu o amintire foarte placuta. Pentru ca aceste  amintiri sa fie eterne, dupa eveniment, caricaturile se pot inrama.

Caricaturile transforma o nunta obisnuita intr-o nunta personalizata si foarte comica. Daca doriti ca invitatii sa nu uite niciodata nunta dumneavoastra, va recomandam caricaturile live, facute chiar la eveniment.

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

kry.png

„Atat eu cat si familia mea suntem foarte multumiti de caricaturile realizate. Va multumim!”

Alexandra Barbu